KENNEL POSH

År 2022

November

Nu kan vi konstatera att Milly Ch Posh Pisa är dräktig. Valpar väntas i mitten av December.

 

En resa till Växjö blev det med fantastiska resultat. Tesla Posh Proud blev Bir och uttagen i terriergruppen och Daisy Posh Precius blev BIS-3 veteran och är numera också CIB V champion. 

 

 

Oktober

Väntar du på en westievalp kontakta oss .Vi har precis parat en av våra tikar.

 

Nu har vi varit på ett fantastiskt nytt projekt på utställning i Gibraltar . Med oss hade vi Posh Pride (Diva) som lyckades bli BIR båda dagarna  och Multi ch Posh Precious i veteran klass  med veteran caicib. Många fina hundar deltog så konkurrensen var tuff. Se mer under resultat.

September

Så var det hundutställning i Danmark igen . Denna gång i Ballrup Dkk stora utställning . Dagen efter var vi i Hårlev där Danska terrrerklubben anordnade utställning. Vi lyckades med fantastiska resultat.Se mer under resultat .

 

Nu ha vi varit på utställning denn gång i Bjuv och Falsterbo. De gick fantastisk bra . Här kommer en bild på vår tre tikar som var med .Posh Perfect Lisa blev Bir och BIS 4 dag ett och Bir dag två. Posh Pochahontas Tess fick cert och blev bästa tik 2 och Posh Prada blev bt 3 med reserv-cert .

  

 

Kennelträff

Så var det dags för vår årliga kennelträff 21 vita och 4 bruna hundar var där med sina tvåbenta i fantastiskt vårväder. I år hade vi lite ringträning och kontaktövningar tillsammans med aktivitetsplattor som hundarna fick träna på. Vi fick en fantastisk dag.

 

 

Kennel Posh

Här tränar vi med olika kontaktövningar

Hero på Kennelträff                                         Milly Posh Pisa med sin matte Hillery

 

Milly Posh Positive (nr 2 )med sina tre döttrar

 

Augusti

 

 

 Nu har vi varit på Bornholm och de blev riktigt bra .Se mer under resultat.

Denna fina bild är på Sally (Posh Perle) snart 4 månader

Juli

Nu har vi varit i Eskilstuna (17 juli) på Westiealliansens utställning med 77 anmälda westie. Med oss hade vi Lisa och Diva .De gick fantastiskt. Se under resultat.

Nu har vi varit på utställning! Denna gången var vi på Scandinavisksk terrierfestival i Haarlev med våra juniorer Diva och Tesla . Det gick fantastiskt bra.Se under resultat.

 

20220701 Nu är vi leveransklara. Vi är efter Svensk och Dansk champion Posh Pisa. "Millies" valpar är sjunde generationen på kennel Posh tiklinje, samt trettonde generationen av westiesar vi ägt. 

 

 

 

 

Nu har vi varit på BHP med tre av våra uppfödningar .Här kommer några bilder. Se mer under resultat

Juni

 

Fem westie från kennel Posh i Norge på hundutställning . Se mer under resultat.

Det blev en fantastisk helg för oss!

 

Nu har valparna blivit stora. Alla är tingade och snart åker de till sina hem. 

Maj

Nu har vi valpar . Är du intresserad av en westiehane och bor hellst i Södra delarna av sverige och har möjlighet att trimma hos oss så hör av dig.

Mamman till valparna heter Sch D ch Posh Pisa du kan se henne här på hemsidan.

Nu har det varit utställning .

Se mer under resultat 

Vi har varit i Hörby sv tek där Posh Pocahontas  debuterade med att bli två bästa tik med reserv cert.

 

Första Maj firade vi i Backamo på hundutställning . Det gick riktigt bra. Med oss hade vi Posh Peluca ( Aileen) som blev BIM och fick cert ,caciab och cruftskval . Debuterade denna helg gjorde också Posh Pride (Diva) som blev bästa junior ck och trea bästa tid och crufts kval.

 

 

Diva Posh Pride med Rosett Bästa Junior

Aileen Posh Peluca med stolt Matte .Idag blev hon Svensk och Dansk Champion

April

 

Då var det dags för Malmöutställningen igen och riktigt bra gick det för  de hundar Anne visade med Posh Pefect i täten som på Lördagen lyckadens bli bästt i Rasen och BIG-2 . Även skottten Pippi blev BIR på sin debut. På Söndagen blev Shiban Haiko BIR och BIS-VETERAN 2  . Kita och Haiko är syskon

Anne med Lisa och Pippi

 

Haiko med sina ägare ,uppfödare och Anne  

I början av April var det utställning i Danmark igen riktigt bra gick det fär valpar efter Posh Purpose och Posh Pop up .Grattis till Bonnie och Sofie. Här är ett par bider ifrån utställningen.

 

Mars

Första helgen i Mars var de utställning i Hårlev i Danmark . Där fanns Sofie med finna valpar och en Juniortik efter vår uppfödning Posh Pop-up- Där fans också Bonnie med sin tikvalp efter Posh Purpose. De gick fantasktiskt bra .Här kommer lite bilder.

 

White label Jumping Jamie BIR och BIS valp

White-label Janet BIM valp

 

White Label westiesar alla efter Posh Pop-up .Juniortiken White label Hot Honey fick ck och juniorcert och bästa junior tik båda dagarna i hård konkurrens.

Bra gick det också för Nellike Dancer som är efter Posh Purpose som blev BIS-2 VALP

År 2021

December

 

November

Sista utställningen för i år i Kolding

Så en utställningshelg i Kolding .De var en väldigt trevlig stad där vi även han med  designmuseumet  Treholt som väldigt intressant och spännande. Med oss till Kolding hade vi Posh Purpose -Sam som fortsatte inponera och blev Bäst i Rasen 2 dagar. Posh Peg -Hedda lyckades på Söndagen även bli BIM och få sitt tredje danska cert och blev nu Dansk Champion . Debuterade gjorde ochså Posh Pride Tesla som lyckades bli 2 bästa valp i hård konkurrans. På utställningen blev också Anne vald av domarna till utställningens bästa trimmare. De blev en fin avslutning på ett väldigt Framgångsrik höst. Se mer under resultat

 

 

Anne med Sam Utställningens bästa trimmare

 

 

Så var det dags för den stora utställningen i Herning  i Danmark med 14000 deltagande hundar varav 30 st var westie. Vi fick fantastiska dagar med hård konkurrens från Danmark, Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Lite uppvärmning på Torsdagen då Sam blev bh-4 till att på Lördagen och Söndagen bli Bäst i Rasen och då även BIm med Daisy samt cert för Hedda och  bästa valp med Diva därutöver fick vi många fina titlar på våra hundar. Se mer under resultat.

Helgens rosetter

Våra Posh hundar

Oktober 

 

Rostock i Tyskland börjar bli en tradition . I¨år hade vi med oss Posh Purpose (Sam)och Posh Precious (Daisy) 

De gick fantastiskt bra . På Söndagen på den Internationella utställningen blev daisy och Sam BIR och BIM och fick cert. På eftermiddagen fortsatt Daisy showa och det slutade med att hon vann Gruppen .Vilken härlig känsla det var. Kronan på verket kan hon nu även titulera sig Tysk Champion -Kennel POSH första .Det det krävs rätt mycket för att bli detta.

 

 

Framgångarna fortsätter på Kennel Posh . Första helgen i Oktober var vi i Birkaröd två dagar och ställde ut på Danska terrierklubben.

Med oss hade vi på Lördagen Sam .Diva och Hedda som vi lyckades med strålande resultat . Framgångarna fortsatte på Söndagen då med Sam ,Daisy och Hedda. Här kommer lite bilder och se också under resultat.

 

Posh Purpose (Sam) Bäst i Rasen och BEST IN SHOW 2 Lördag

Posh Pride Diva gör debut bland 7 westievalpar blir hon BIR VALP och fortsätter sedan att bli BEST IN SHOW 2 VALP

Posh Purpose Sam fortsätter bedriften på Söndagen med att bli BIR och BEST IN SHOW TREA

Posh Peg Hedda debiterar med att bli två bästa tik båda dagarna med ett cert och ett reserv cert. 

September

Idag hade vi vår årliga kennelträff med de bruna och vita injudna. Riktigt roligt och träffa er alla och se hur bra ni sköter era hunder . Det är en njutning för oss att se . Tack Veterinär Anna Pilåker som kom och vaccinerade . De var mycket uppskattat. Hoppas ni alla provade agility bannan och lysnade på lite goda råd kring skötslen av er vovve . Vi ses snart igen!!! 

 

 

 

Nu har utställningarna börjat på riktigt och vi har varit iväg Se under resultat.

Höjdpunkterna har varit många men ax är nog Kittys seger som BIS VETERAN på den prestigefyllda chantelou utställningen i helgen.

 

 Multi ChPosh Precious Daisy fortsätter sina framgångar . Nu kan hon också kalla sig Dansk klubb champion Chantelou vinnare  och Köpenhamnsvinnare 2021 . Dagen till ära blev hon även BIS-4.

Posh Peluca (Eileen) på bilden 16 månader har en strålande karriär på fem utställningar har denna lilla dam 4 cert och ett reserv cert samt har både blivit Bir och bim och varje gång blivit placerad i bästa tikklass. Ägare Karin Harsten

 

Söndagen den 26 september är det dags för KENNELTRÄFF kl 11.00 på Bulltofta rekrationsområde . Tag med Kaffe eller köp där så bjuder vi på fikan. Vi har i år bjudit med oss Veterinär Anna Pilåker som kommer ta med vaccin och vaccinera era hundar på plats .Meddela gärna om ni kommer på MAILADRESS contact@kennelposh.se och om ni behöver vaccinera er hund senast den 20 september.

Det skall bli härligt och träffa er både bruna och vita tillsammans med  matte och husse.   

Augusti

Vi har åter varit på hundutställning titta gärna under resultat och nya champions  På fyra utställningar har vi blivit BIR tre gånger med tre olika hundar och BIM fyra gånger . Både Max Posh Piquet och Milly Posh Pisa har blivit Svensk och Dansk Champion. Förutom det har nykomlingen Posh Peluca charmat domarna och blivit både BIR Och BIM med cert. OCH Givitvis vissar Sam Posh Purpose sin värdighet och blir BIR. Här kommer lite bilder på dem. Även Kitty Posh Party kit fick vara med på en utställning  och charmade domaren genom att bli Bästa veteran och två bästa tik snart 13 år gammal . Detta är alla hennes barnbarn och barnbarnbarn. 

 

 

 

 

Multi ch Posh Purpose

Posh Peluca (15 mån )

Svensk och Dansk ChampIon Posh Piquet 

Svensk och Dansk Champion Posh Pisa

 Nu har valparna farit till sina nya hem .Vi önskar alla stor Lycka till 

 

Juli

 

Puss på dig

 

Finns det något  sötare än Shiba valpar på bilden 3 veckor.

 

 

I veckan trimmade Anne dessa två juniortikar som lovar gott för framtiden . De är på bilderna 14 månader gamla

 

 

 

Posh Peluca

 

Nu har vi bestämt datum för ny kennelträff .Iår blir det Söndagen den 26 september kl 11 på Bullfofta rekreationsområde . Boka datumet så kommer mer information

 

Valpar Sommaren 2021 

 

Är du intresserad av en valp  så ta kontakt med oss . Leverans i mitten av augusti.

Juni

 

 

Nu har vi valpar kontakta oss gärna om ni är intresserade

 

 Vad roligt och se en Posh Hund 

 Den här fina bilden fick vi av en valpköpare .Visst ser det härligt ut.

Maj

Nu har vi gjort en annons till terrierklubbens specialnummer om westie

April

 

 Idag var Mollu Posh Prada med sin lilmatte i Gokväll -Alltid roligt och se en westie.

Ja då är man diplomerad avelsfunktionär i skk Väldigt trevliga utbildningar .

 

Mars 

Idag kom en fantastisk nyhet .Sam Posh Purpuse kan nu titulera sig CIB champion

År 2020

December

Då tackar vi för ett annorlunda 2020. Vi fick på våra 2 utställningshelger 7 cert och ett cacib samt två nya westie champions. Utöver det har vi haft både shiba och westie valpar under året . Tack alla goa och trevliga valpköpare för gott samarbete under året.

    

Posh Perfect  och Posh Purpose 2020 års westie champion på KennelPosh

Oktober

Nu har Bosse "Posh Polite" och Gösta "Posh Persistent" flyttat till familjen Krüger och familjen Forsman. 

 

Lizzie "Posh Perfection" stannar hos oss. 

Valparna är nu tre månader. Oj, vad tiden går fort!

 Bosse, Gösta och Lizzie åtta veckor efter "Jack" Rieskant´s Jumping Jack Flash och  "Daisy" Ch Posh Precious. 

 

En härlig utställningshelg fick vi i Rostock i oktober innan gränserna åter stängts nu. 

Vi fick en superb helg med kanonväder och fina resultat med oss hem. Munskydd var obligatoriskt men vi tog oss friheten att ta av det när vi tog bilder...

På bilden Posh Perfect "Lisa" certifiktat och bästa tik.  Posh Purpose "Sam" fick också certifikat och blev Bäst i rasen. Inga sluttävlingar pga av Covid19...

Posh Sephora blev Bästa tik. "Kelsy" fick också certifikat och cacib.

September 

 

Nu har vi varit på utställning igen:)! Så roligt och två mycket välarrangerade shower där alla verkligen gjorde sitt bästa och följde restriktionerna.

Dansk Terrier Klubb lyckades, trots nya föreskrifter dagen före, ordna en säker och trevlig utställning. Stort tack till alla duktiga och trevliga arrangörer, vi kände oss supervälkomna!

Och vilken helg vi hade!  Två nya champions för kennel Posh med fantastiska BIS resultat. Extra roligt var också att vår export till Danmark "Paula" Posh Pop-Up ägare Sofie Tönder fick certifikat och blev BIS-2 junior dessutom!

Att sedan Lisa blev Best in Show på lördagen och Best in Show 4 på söndagen var fantastiskt. Därutöver blev Sam Best in Show-2 BIM på lördagen och Best in Show BIM på söndagen...

En helt fantastisk helg som får vi aldrig kommer att glömma. 

Extra stolt är också Anne som fick priset för bäst trimmade hund...;)!

Svensk och Dansk champion Posh Perfect "Lisa" Best in Show Domare: Marie Gadolin

Svensk, dansk och Norsk champione Posh Purpose "Sam" Ägare: Jeanette Odén  Domare: Merete Dalgaard

 

Och hemma har vi våra guldklimpar och kommande stjärnor kanske....

Våra valpar växer och är nu snart 5 veckor. Söta som socker!

Augusti

En härlig söndag var det när vi hade vår kennelträff på Bulltoftafältet. Och många av våra uppfödningar fick träffa andra Posh westies och släktingar. Tack alla för att ni kom, många blev vi och trevligt fick vi. Grattis till Fredrik och Sherry med Daisy som vann  tipsrundan.

Här kommer lite bilder från träffen.

Våra Posh westies (och några andra bruna...).  De yngsta tre månader och den äldsta, Kitty 12 år:)!

   

Här visar Anne så sköter du din westie. Angus har tålamod som demostrationsobjekt...

 

 Vi har valpar (de är nu sålda och leverade uppdaterat 20201101).

Vi prioriterar valpköpare från Skåne och södra Sverige.Är du intresserad så maila info@kennelposh.se och berätta varför du vill ha en westie och vad du kan erbjuda ett westieliv hos dig/er. 

Juli

Vi kommer anordna kennelträff för våra Posh valpköpare söndagen den 30 augusti på Bulltofta rekreationsområde kl 11 i Malmö.  Vi bjuder på kaka så ta med dryck eller köp där.

Meddela gärna oss om ni kommer genom och maila info@kennelposh.se 

 

Våra valparnu i vår och sommar är nu sålda .Men maila om ni är intresserad av valp senare i höst eller våren 2021.

Tessa sju veckor....

Juni

Idag ordnades den en fototävling där  62 shibor var anmälda. Deltog gjorde Kito ( Posh Shorai )och det gick riktigt bra . Han vann champion klassen och blev  BH-3  äg : Anette Henriksson

Så roligt

Nu har Lexys (Posh Pion)valpar kommit det blev 1 hane och 4 tikar .Stolt pappa är  Sam ( Ch Posh Purpose) På bilden 1 vecka gammal.

Maj

slutet av Maj väntar vi westie valpar är du intresserad så maila info@kennelposh.se. Vi prioriterar valpköpare i Södra Sverige.

April

 

Nu är vi åtta veckor och sista bilden innan vi åker till våra nya familjer

 

Glad Påsk på er i det fina vårvädret.

Mars

Nu växer vi på bilden 5 veckor och idag var vi ute.

 

Vi börjar bli stora och snart är det dags för avfärd till våra nya hem.

Vi växer här är vi drygt tre veckor gamla

I början av månaden blev det en tur till Birmingham och Crufts. Alltid lika roligt Även om det i år var glesare än vanligt . Någon egen hund hade vi inte med.

Att detta skulle bli den sista resan på väldigt länge visste vi inte om när vi var där...

 

Februari

Här var vi på Westiealliansens årsmöte och tog en emot vårt fina pris för årets westie Ch Posh Precious "Daisy". 

Nu är vi här 2 veckor gamla

Vi växer nu är vi fyra veckor gamla

 

Nu har även våra shiba valpar kommit det blev 3 hanar och en tik se under valpar och maila om du är intresserad av en shiba.

Januari

Valparna växer och är nu 3 veckor gamla

Nu har Peggy fått valpar .Denna gången blev det 2 hanvalpar. På bilden 1 vecka gamla.

Den fjärde januari fyllde CIB, SE uch Dk uch Posh Maundy (Saga) hela 17 år. Vi gratulerar Sagas ägare Ann-Git Larsson till Kennel Posh äldsta hund!

 År 2019

December

 

 CIB och Nordisk champion Posh Precious blev årets westie i Sverige 2019 samt Årets raceviner i Danmark samma år .Vi är så stolta över denna fantastiska tik

 

Från oss alla till er alla, en riktigt God Jul från kennel Posh.

 

 

November

I november begav vi oss till Lilleström i Norge för en liten kortsemester.

Med oss hem hade vi två nya norska champions, NV 19, BIR och två BIM.

På söndagen lyckades Daisy och Sam bli både BIR och BIM!!!

"Sam" Posh Purpose är fortfarande för ung för att bli champion...

  

 

Herning i Danmark, anordnar en mycket trevlig utställning i en mörk, regnig och höstlig tid.

Årets Racevinnande westie i Danmark 2019 blev "Daisy" Posh Precious!

Fantastiska resultat med "Sam" Posh Purpose som fick cert och blev BIR och "Lisa" Posh Perfect cert, BIM! Konkurrensen var stenhård, 26 westies och vi är stolta.

Sam var också tvåa bästa terrier i knivskarp konkurrens. Dömde gjorde Rainer Jacobs från Tyskland.

Oktober

En weekend till Rostock blev det i början av oktober. En riktigt fin stad som bjöd på en minnesvärd helg...

En fantastisk helg igen, för Kennel Posh. "Daisy" i storform blev Best in Show på lördagen, bäst i rasen och tvåa i terriergruppen på söndagen där sonen Sam blev bästa hane med cert och cacib. "Kelsy" Posh Sephora lyckades med att få sitt tyska cert och cacib dessutom.

   

 

September

Ballerup är en favorit och som representant för Kennel Posh var Daisy! Ny  köpenhamnsvinnare -19 blev CIB ch Posh Precious. I hård konkurrens  Bäst i Rasen och sent på eftermiddagen BIG-4... En härlig dag!

 

 

Söndagen den 29/9träffades vi för kennelträff i Bokskogen i ett härligt höstväder. Efter promenad  i skogen visade vi lite knep på hur man skall sköta sin vovve i vardagen. Sedan fikade vi såklart med mumsiga kakor. Våra vita fyrbenta vänner hjälpte gärna till.

Tack alla ni som kom! 

Fyra syskonav våra senaste valpar

Välkomna alla vita och bruna Posh hundar med hussar och mattar till vår kennelträff i Bokskogen(Vid parkeringen och grillplatserna) Söndagen den 29 September kl 11. Medtag dryck så bjuder vi på tilltugg. Meddela gärna på info@kennelposh.se om du kommer.

 

Hela fyra hundutställningar har vi varit på nu i september med fantastiska resultat .Det går bra nu. Titta under resultat.

 

 

Posh Positive( Molly) e CH Jazzing Simply the Best u Posh Pleasure debuterade i Bjuv genom att första dagen bli BIS-2 unghund och andra dagen BIS-unghund .Hennes syster är Posh Perfect Lisa 

Augusti

Sista helgen i denna månaden blev det en semester till Gotland .Team Gotland kallade vi vårt resesällskap bestående av våra respektive och ett sällskap till . Vi hade 5 vita och 2 bruna med oss.Alla de fyrbentavar inte anmälda till utställningen fast hängde glatt med i gänget. Kitty, the grand old lady, njöt av semester så mycket att hon till och med åt upp hela semesterransonen, första kvällen...

En fantastisk helg för vår kennel med fyra BIR med fyra olika hundar och två BIM samt 5 cert och 3 cacib. Både på lördagen och söndagen var våra westies BIR och BIM. På lördagen blev "Sam" Posh Purpose dessutom BIG-2 och som kronan på helgen och en av årets höjdpunkter var när vår unga westie Posh Perfect Lisa vinner gruppen och sedan blir BIS-2 bland 1300 hundar på söndagen. WAOH!

   

Lisa Big-1

 

 

Den andra helgen i augusti var vi i Bornholm (De börjar bli en tradition nu). Daisy Posh Precious var i toppform och lyckades bli BIR fyra utställningar i rad .Hon blev desutom BIS,BIS-3 på Danska terrierklubbens utställningar samt BIG-3 på Dkk. Vi blev också BIS-2 uppfödargrupp på Söndagen.

Tittta mer under resultat . 

 

Första helgen i augusti var vi  på Nordic utställning i Verde i Danmark . Med oss hade vi vår unga hane Posh Piquet(13 mån) Max och Posh Pisa (Milly). På debuten lyckades Max bli bästa hane och få Juniorcert, Cert och Nordic Cert. Milly fick Juniorcert och blev två bästa tik med ck. Se mer under resultat,

Juli

I år deltog vi på utställning i Tvååker med goda resultat. Posh Precious (Daisy) och Posh Pisa(Millie)  lyckades väl med att bli  BIR och BIM samt få cert .Se mer under resultat.

  

Juni

Vilken helg vi fick i Borås SKK. Vi satsade stort och hade uppfödargrupp och det gick vägen.

Kritik En högklassig westiegrupp som är stöpta i samma form. Domare Helge Kvivesen Norge.

På bilden ser ni Posh Purpose BIM med cert,Posh Precious BIR,Posh Party kit Bästa veteran 2Bt och Posh Pisa Bästa junior,cert och 3 Bt. Detta är fyra kombinationer i tre generationer.

Posh Sephora fick också följa med och skötte sig utmärkt hon fick Ck båda dagarna och Reserv- cert.

Foto :Ronny Lundell.

 

Nu börjar man återgå till vardagen och sin älskningsleksak säger Lexy

Maj

Nu har vi varit på utställning i Neumunster i Tyskland med fantastiska resultat titta under Resultat.

Valparna växer och mår bra samtliga är nu sålda . Men vill du ha en westie från oss så hör av dig . En westie eller Shiba tål och väntas på .

 

  

Nu har vi varit på utställning i Roskilde .Titta gärna under Resultat.

PoshPrecious med sin son Posh Purpose

Den här fina bilden har vi fått av Anette på Zelda , Hon heter i stamtavlan Whitelocks white Kisses och är efter CIB CH Posh Party DJ (Leo) .I Lördags 11 Maj blev hon Bästa tik och fick cert i Tånga Hed.  

 

Nu har vi vuxit en del

April

Nu har valparna kommit . Stolta föräldrar är Multi CH White-label Invergordon och Posh Pion. 

 

Vi kommer få westievalpar i slutet av April .Hör av er om ni är intresserade

Mars

Vi har hunnit varit på två hundutställningar se under Resultat . På bilden Anne och Sam 

Nu växer vi på bilden 5 veckor gammal

 

 Året började med att Peggy födde 3 fina valpar 2 tikar och en hane

År 2018

December

Allt lite stolt att hela hösten haft disciplin och klarat denna,

 

Oktober 

En vacker höstdag i Bokskogen Kennel Posh ordnar kennelträff

 

 Så glada vi var i Rostock där Posh Party Dj blev BIR uttagen i gruppen och fick sitt sista Cacib och kan nu titulera sig Internationell champion . Med på resan var också Shiban Akoia som blev BIM och fick också Cacib.

September

Vi ses alla Posh hundar i Bokskogen vid Parkeringen mitt emot Torups slott och går en liten runda tillsammans .Medtag dryck så bjuder vi på tilltugg. När då :Söndagen den 14 oktober kl 11 . Meddela gärna om du kommer till contact@kennelposh.se.  

En liten skotte dam var också med oss i Hårlev Bästa tik 2 blev resultatet för Smile again

I Hårlev blev denna damen Posh Party Kitty Bim 10 år gammal. På samma utställning fick Posh Purpose ( Sam) sitt andra danska cert och blev bh-2 10 månader gammal  .Kitty är mormor till denna påg.

 Detta hände i Ballrup Danka kennelklubben

 Akoia med Anne i kopplet blev BIR och köpenhamnsvinnare i stenhård konkurrans och på samma utställning blev Posh Purpose (Sam) som är westie Dansk junior champion  och Dansk Junior köpenhamnsvinnare.

 

 På Svtek utställning i Bjuv hade vi en bra dag Lisa Posh Perfect på bilden blev BIM och vår tikvalp Posh Pisa blev BIR Valp

Augusti

Lisa Posh Perfect och Anne i Bornholm

I augusti var vi på en tredagars utställning på Bornholm .Med oss hade vi tre westie och tre shibor .Vi fick med oss hem fantastiska resultat se mer under resultat.

 

Nu är vi 8 veckor och har flyttat hemifrån

 Valparna växer och fodras på bilden 5 veckor gamla.

Juli

I helgen var vi på en liten hundutställning med våra shibor och westie. Se under resultat. De gick väldigt bra och alla uppförde sig fint . Vi fick en underbar dag 

 

Valparna växer och mår bra

Juni

Vi har valpar se under valpar 2018

Maj

Nu är man diplomerad uppfödare efter denna våren genomgått Skk uppfödarutbildning 

En trevlig söndag fick vi den 20 maj i Hässleholm .Anne visade en juniorhane efter vår Leo(Posh PartyDj) som blev bh-2 och fick cert uppfödare är Annika Nilsson .

Nu är vi stora och har åkt till våra familjer. Men roligt har vi haft i år trädgård med bla Kelsy(shiba)

April

Vi växer och har öppnat ögonen

 Mars 2018

 

Så var vi på Hundutställning i Malmö i helgen. Posh Party Dj in action

Glad Påsk på er

 

Vår Lexy (Posh Pion ) har nu valpar titta under valpkullar.

 

 

Detta är Posh Perfect (Lisa) från våra senaste valpar .Vi är så glada och se henne och hoppas att hon blir en vacker och trevlig liten dam. 

 

ÅR 2017

December

En riktigt God Jul och Gott Nytt år

 

November 

 Vi har fått westie valpar är du intresserad så ta kontakt med Anne eller Inger. Eller maila oss på Contact@kennelposh .se.

Du kan också kolla under valpkullar där kan du se bilder på valparna. Vi kommer uppdatera regelbundet

 

Oktober

 

Vår westietik är dräktig och väntar valpar i mitten av November

September

 Fantastiska bilder på Kesha med sin nya matte Johanna

 

Augusti

Vi hade en fantastisk helg i Bornholm titta under resultat här på hemsidan

 

 

 

 

Juli

 

Juni

Visst är det härligt med sommar och skönt i gräsmattan

Detta är Kelsy 7 veckor. Hon kommer och stanna hos oss och är ett riktigt charmtroll

 Kesha har nu fått ett nytt hem hos Patrik och Johanna . De passar Kesha perfekt och hon mår som en drottning.

 Maj

Nu har valpen kommit.Kita har blivit åter mamma och denna gången blev det en tikvalp som har fått namnet Posh Sephora. Hon kommer stanna hos oss.

Posh Sephora

 

I Hässleholm fick Anne nöjet och visa den här fina shiba valpen och BIS -2  blev resultatet.Hennes  officiella namn är Novens Zuri AKOYA no  och äg Annika Nekell Bunkeflostrand

 

April

Kita vår Shiba väntar valpar i början av Maj. Vi håller tummarna  

Skulle du vilja passa en shiba någon gång så hör av dig till mig Inger inger@kennelposh.se hellst här i närheten av skåne.

 

Mars

 

Nu var de Malmö utställning och vi satsade än en gång att kanske Posh Party Kit kunde få sitt sista caciab nu som veteran men de blev nära Båsta tik tre blev resultatet. Inte illa förr en åtta årig spralig hund.

 

Så var det Crufts igen och redo med resväskorna till detta roliga äventyr. Denna gång blev Anne handler till en Engelsk champion veteran Tomlyndon Spoilt Rotten. Vår Posh Party kit som nu också är åtta år har samma pappa som denna fina westie

 

Januari

Vi började året med och åka till Göteborg skk utställning  där Posh Party Dj Skötte sig väldigt bra och blev BH-2. 

 

 

År 2016

 

 

DECEMBER

 

TÄNK ATT VI I ÅR MED INTE SÅ MÅNGA UTSTÄLLNINGS STARTER  HAR LYCKATS BLIVIT TRE BÄSTA UPPFÖDARE I SVERIGE OCH BÄST I SKÅNE MED VÅRA VITA. HÄRLIGT

 

I Början av december blev Posh Party Dj pappa till 5 valpar hos kennel Mellanmöllan . Vi önskar all lycka med dessa.

 

 

Vad vore livet utan agility och godisbitar . Här sammanfattar vi lite av sommarens träning .

 

Under resultat berättar vi lite om våra utflykter till Bornholm och Norrköping . De går bra nu för våra senaste uppfödningar Posh Party DJ (Leo ) och Posh Precious (Daisy) .Dessa är kullsyskon och är efter Ch Riesekants Glamrocker u Posh Party Kit och är inte än två år gamla.

 

Posh Party DJ

 (Daisy)

Vad vore livet i sanden och på stranden utan en westie nästa gång blir det en shiba som får följa med.

 

Idag ställde sex Posh westiesar upp för fotografering i de vackra vädret.

 

 

 

 

Fyra westiesar vi är stolta över i vår uppfödning .Alla är efter Mult i championPosh Electra Glide .

Deras namn är  CH Posh Papaya, CHPosh Point of View,CH Posh Pecan och CH Posh Peach. 

Alla är champions och några av dem har också blivit BIS.  

Svenska kennelklubbens utställning i Tvååker blev för kennel Posh två riktigt bra dagar. På  Fredagen dömde

Rasspecialist Martin Philips och Posh Party Dj  lyckades bli BIR och hans helsyster  Posh Precious blev 2 bästa tik och fick Res Cert och Cacib. Båda är endast 20 månader gamla

Dagen efter debuterade även deras lilla syster Posh Pleasure som lyckades få både exc,ck och bli tre bästa tik från juniorklass .    

 

 

 

Posh Party Dj fortsätter att ge oss framgångar med Bäst i Rasen cert och BIS 2 Unghund i Hörby SvTek.

Även vår Lexi (Posh Pion) Debuterade i Juniorklass med Excellent CK och Reserv cert och två bästa tik. På bilden 12 månader gammal  

 

 

 I januari blev det en liten tripp till Puppy of the year på Grand Hotel i Stockholm.

Kvalificerad var Posh Party Dj, Tyvärr fick han möta Bis vinnaren i ett tidigt skedde.

Men väldigt treligt hade vi och Leo skötte sig utmärkt.

 

År 2015

December

Oktober

 En lyckad resa till Rostock Tysk kennelklubbsutställning blev det . Men oss hem hade vi tre cert två cacib och ett BIR och BIM (se under resultat).

 

September

Ölandsbesök för första gången på denna utställningsplats gav full pott.

Westiehanen Posh Party DJ fortsätter imponera på oss genom att få sitt första cert och bli BIM i god konkurrens.

Shiba dag blev det också med drygt 2 åriga hanen Posh Shouri som BIR och idag champion och så blev hans mamma Noven Goshaga Wara BIM

Juli

Posh PartyDJ (Leo) fick cert och bh3 samt blev BISjunior

i Danmark på Danska terrierkubbens hundfestival han fick också

efter tre dagar titeln Dansk terrier junior champion. Vilken bra början

Leo är på bilden knappt 10 månader gammal.

Med på utställningen var också hans syster Posh Precious (Daisy)

som fick både excellent och ck samt blev placerad i bästa tikklass.

 

Maj

 

Dags för westie valpar ni kan läsa mer om dem under rubriken Valpar 2015 

Mars

 

På eftermiddagen lyckades han bli BIS-2 bland 30 valpar i lika åldrar.

 

 

 Nu var det Malmöutställning och med oss had vi Posh Party DJ (Leo)

Han lyckades bli BIR valp med en lovande kritik. 

 

 Febuari

 

Posh Party DJ BIR valp på valputställning i Hässleholm i Febuari. På bilden knappt fem månader

Här har vi även systern Posh Precious

 

Nyheter 2014

November

Valparna nu 8 veckor och Leo har precis flyttat. Daisy kommer stanna 

Nu är valparna 5 veckor och fantastiskt söta  

.

Oktober

Nu börjar vi växa till oss på bilden är vi snart 4 veckor.

Se mer under valpkullar om ni vill titta på oss.

September

 

Nu har vi äntligen fått valpar igen . Denna gången var dett Kitty som i veckan fick tre westievalpar . Tyvärr var den ena väldigt liten och klarade sig inte . Men de andra två mår prima. Mer information kommer under valpar här på hemsidan.

Vi väntar Westievalpar i slutet av månaden. Maila eller ring oss vid intresse

Augusti

 

Denna månad tog vi en tur till Bornholm och två internationella utställningar.

Med oss hade vi Vår westie Kitty och vår Shiba Kita.

Vi fick verkligen vad vi behövde Kitty (Posh Party Kit) fick cert på Lördagen och på Söndagen blev hon Bim och fick även Cacib.Så nu kan hon stolt presentera sig som även Dansk champion.

Kita som är dansk champion blev Bäst i Rasen  och fick ännu ett Cacib .

Här kommer ett par  bilder

S och D champion Posh Party Kit (Kitty)

S o D champion Novens Goshaga Wara(Kita)

Juli

Tyvärr blev det inga valpar denna sommar men vi hoppas på det till senhösten eller våren 2015 så hör av er både westie och shiba intresserade.

Andra helgen i juli var vi i Tvååker .Det blev ett fantastiskt resultat Kita (Novens Goshaga wara ) blev bäst i rasen med cacib. Vi kunde givitvis inte hålla oss ifrån westie ringen och där visade Anne en väldigt finn liten westiehane vid namnet Dio (Riesekants Just in time ) till cert och 2 bh.

 

 

 

 

Maj

Kito fortsätter sin fantastiska karriär i Hässleholm fick han sitt andra cert endast 11 månader gammal i hård konkurrens.

 

Nu är jag Champion .Mitt namn är Hulda (Posh pretty women)

hulda

Mars

Så var det dags för Malmöutställningen och debut för våra shiba valpar . Det gick fantastiskt bra för Kito han fick sitt första cert och blev trea bästa hanhund endast nio månader gammal. Kesha var för mycket valpig så hon får komma igen.

 

 

 

 

Grattis Hulda Posh Pretty Women till cert cacib och BIM PÅ Göteborgs skk i Januari.

Här kommer en bild på henne. Hulda har nu 2 cert och vi väntar på fortsättning

Grattis Berith och Anneli. 

 

Nyheter 2013

December

God Jul och Gott Nytt år

Tyvärr har Lisa Multi Ch Posh Unique lämnat oss precis innan Jul. TACK FÖR DESSA ÅR MED DENNA UNDERBARA

WESTIE 

November

 

Inte nog med detta på Skk utställning i Växjö fick Westien Posh Pretty Women sitt första cert och slutade bt-2

Tack Anneli för handling och trimning.

Vilken debut Posh Shorai (Kito) .På bilden drygt 4 månader gammal blev han på Malmö valp Bäst i Rasen och BIG-2 .

Stolt ägare Anette Henriksson. Helsingborg  

 

BIM bland westievalparna blev Smilla uppfödd av kennel Gategatt med en mamma vid namnet Posh Peach .Vilken debut!!!! 

September o Oktober

Vi har tagit det lugnt med tävlandet i höst .En titt till utställningarna i Sofiero och Bjuv blev det. Riktigt trevligt att vara åskådare och se på så många fina hundar.

I Oktober var vi på en mycket trevlig anatomikurs i Helsingborg med Dan Eriksson som lärare. En väldigt lärorik dag och väldigt trevligt ordnat av Sydsvenska Terrierklubben.

Vi har också varit på Uppfödarmöte i Såstaholm utanför Stockholm .Mycket trevlig och välordnat. Tack för två bra dagar.

Sedan har mycket tid gått åt för att uppfostra en ny Shiba valp Kesha är hennes namn och en riktig egosinnad dam som kräver gott om energi av sin ägare. Så lätt man glömmer det här med valpar och deras uppmärksamhet.  

 

 

 

 

 

Augusti

Nu börjar vi bli stora fler bilder på oss under Valpkullar 2013. Vi är alla sålda

Juli

 

Nu börjar de hända saker . Här ser ni de små härliga valparna fyra veckor gamla.

Vi har fortfarande en valp till er om ni skulle vara intresserade av en Shiba.

Nu är valparna två veckor gamla .De har vuxit rejält och är nu på väg att öppna sina ögon.

Juni

Vi har fått vår första kull shiba valpar .Det blev två pågar och en tös . Hör av er vid intresse

Till midsommar 20 juni kommer kita få sin första valpkull . Pappa till valparna kommer Multi ch och Multi vinnare Mara shimas ichi kany yooshi vara.

Han blev även årets shiba 2012 . Här kommer en bild på honom.

 

Multi ch Mara-Shimas Ichi Kana Yuushi

April

Är ni intresserade av Shiba valpar .Vem vet till sommaren har vi kanske vår

första kull.

Mars

we

Varför inte en tårta nu i Påsktider. Visst var den fantastisk.

Grattis Annika till en Internationell Champion och BIM i Malmö.

På bilden ser ni Anne med Mellanmöllan kylie Minogue.

 

Januari 

God fortsättning på er alla

Vi har en av våra westiesar som vi själv har fött upp som behöver ett nytt hem .

Maila eller ring Inger eller Anne så berättar vi mer.

 

 

December 2012

S o Dk CHAMPION

 

 

 

Den här fina bilden fick vi på Lily som heter Terrawestie Tintomara

och är numera Multi champion. Lily är efter vår Vito.

 

Oktober

En bild med Ingers samtliga hemmahundar

Jolly med sin mor Milly samt Raymond och så vår Shiba Kita som håller sig på lite avstånd i westiegänget

 

Nu är det riktigt höstlikt .Vissa dagar är riktigt vackra med

underbara färger i naturen. Här har vi Raymond som precis kollar in grannens katt.

September

Den här månaden var vi i Sofiero på hundutställning med oss hade vi våra nyblivna championer

Posh Papaya och Posh Party Kit.

Riktigt bra gick det Toby blev bim och bästa hane och Kitty blev 2 bästa tik.

Det här är Toby orginalbild tagen med vår Iphone där av 2 nosar lite roligt att det kan bli så

 

Augusti

Vilken helg det blev för oss de ena resultatet efter de andra kom till vår kännedom .Först måste jag slå ett slag för Raymond Hopecharm Major Luke som fick två nya championbarn samma dag  Vår egna uppfödda Posh Papaya

som fick en fantastisk karriär champion på fyra utställningar och två BIR samtidig som vi  fick vi höra att Annika Nilssons hane Mellanmöllan  Luciano Pavrott fick sitt sista cert och även han blev champion. Inte nog med det Mellan möllan Kylie Mingue blev även BIM och fick cacib. Grattis alla. Alla des tre westiesar är efter Raymond .Här har ni en typisk bild på honom vår " Ferdinand ".

RAYMOND

Denna helg var där utställning i Visby och BIR blev Primus Evita och tillika champion .Evita är efter Vito (A tes Souhaits du moulin de mc gergor) Grattis Bengt åke   

 

 I mitten av augusti åkte vi till Ronneby och skk utställning där.

Vi stannade över och fick en liten lyxig minisemester på Ronneby brunn. Detta är vår favorit utställning och vi brukar alltid åka där ifrån med goda resultat i år var det fantastiskt.

På Lördagen var det westie och där lyckades Posh Papaya få sitt andra cert och blev BIR(Tack Kristina för att du skötter han så fint och tack Anneli för så proffsig trimning) samt hade vi med gamla Lisa Multi ch Posh Unique (tolv år i Januari)  och tro det eller ej hon blev BIS-2 veteran bland ca 40 veteraner.

På söndagen forsatte Kita att visa vilken stjärna hon är fast hon har precis fällt ordentligt blev hon två bästa tik och fick sitt åttonde cert.

  

Posh Unique i Ronneby

Posh Papaya i Ronneby

 

I helgen  fick vi också veta att på utställningen i Danmark fick Luka (Posh Playtime) cert och blev bh-3 Grattis Birgitte Winter och tack Sofie för proffsig trimning. 

Nu har vi lagt in lite nya bilder på valparna i sina nya hem.

Vi har också uppdaterat året 2011 (Under historia) på både på Svenska och Engelska.

Juli

Nya bilder under valpar juni 2012

 

I mitten av Juli har vi varit i Tvåker två dagar på utställning. Med oss hem hade vi tre cert och ett BIR.

Posh Papaya "TOBY" blev på sin första utställning BIR med cert och cacib. Tack Kristina för att du sköter honom så bra och tack Anneli (kennel Gattegatt ) för en fantastisk trimning. Vilken debut!!!!!!!!

 

Kita fortsätter sina segertåg .I år har hon fått cert på varje utställning och i Tvååker blev det två stycken till.

 

 

 

 

 

 Valparna växer och mår bra.Vi har en valp till dig som går i westievalptankar. Kontakta oss så berättar vi mer

 Här kommer en bild på de små pågarna. Se även under valpar Juni 2012

 

 

Juni

I slutet av Juni var vi på vår traditionella Ullaredstur och Borås utställningen. Med oss hade vi Kita som de lyckades väl för med ännu ett cert. Hennes 5 i ordningen.

Vi fick också förmånen att hjälpa Kitas uppfödare Elisabeth i hennes uppfödargrupp. Vet ni vad som hände den blev

BIS!!!.En fantastisk känsla   

  

 

 

 

 

Nu börjar det hända saker Kittys valpar (Posh Party Kit) är fjorton dagar gamla och blir snart små individer . För närvarande har det arbetsnamnen Knalle , Fjalle och Fnatte. Alltså tre pågar blev det .

Vi har också varit i Ballrup och fick med oss hem 2 cert ,1 res cert 1BIR och kh-v12  se mer under resultat

Tre små pågar

Maj

Så var det utställning i Hörby och Hässleholm. Själv tillbringade vi helgen i Hässleholm båda dagarna med vackert väder .Lördagen blev en kannondag då Kita blev BIM och fick sitt andra cert bland 27 anmälda hundar. Vidare fick vi höra att Bengt Åkes tik (Kennel Primus) efter vår Westiehane Vito blev BIR och fick cert i Hörby .GRATTIS

Så här tyckte Lisa Posh Unique om helgen 

 

 

 

April

Nu har kennelklubbens inspektör varit hos oss .Vi har gjort en egen rubrik där vi beskriver hans uttalande.    

Den här fina bilden fick vi i veckan av Christina Ek .Det är på Taraduza Zale som blev BIR och Champion i Sollentuna tidigare i år .Zale är efter Vito.

 

 

 

Vi har precis konstaterat att vi kommer få nya valpar i början av Maj .Är du intresserad så hör av dig till oss 

Valparna växer och mår prima. De är nu snart 7 veckor gamla och har alla fått princess namn.Se bilder under valpar

 

 

Mars

 

Idag var vi åter i Malmö för de var ju terrier och westie.

Det gick fantastiskt bra sådär bra som man bara får uppleva några få gånger.

Vi blev BIR och BIM fick båda certen och en ny Champion se mer under resultat

 

Idag har vi varit på den nya Malmö Mässan med Kita

Vilken fantastisk dag Kita fick sitt första cert och blev Bästa tik 4

Hela 28  shibor var där och Kitas uppfödare blev BIS-2 avelsklass med Kitas Pappa . Sedan blev hon också BIS-4 uppfödargrupp bland massor med fina grupper Kita deltog i båda.

Här sitter hon på sin favorit fönsterkarm

Valparna mår bara bra. Nu har de blivit två veckor och deras ögon har öppnats

 

Idag den tredje mars fick vi reda på att Taraduza Zale (efter Vito)blev BIR och fick cert och blev Se Ch på Svtek utställning i Sollentuna .Grattis Cicie till ännu en champion i samma kull där Zale syster blev champion i höstas och hans andra syster har tre cert i Norge

 

 

Vår nyaste champion Sech Posh Peach

Februari

Valparna mår bara bra de växer och fodras.

 

På självaste prinsessdagen var det dags för Ronja att födda tre präktiga valpar en prins och två prinsessor.

Allt gick som dans och alla mår bra. Mer information kommer men skulle ni vara intresserade av dem så hör av er  

 

Grattis Sofie  och Vivian till en ny champion i Westie world Glen Spey. Tally blev SUCH o DCH i Fredricia . Tally är efter vår uppfödning  Posh Pricless och linjeavlad på våra westie Posh Electra Glide och Posh Super Glide som vi hade stora framgångar med för några år sedan  

Januari

Året började fantastikt bra med en ny Posh Champion. Det var Anneli med Posh Peach som lyckades bli BIR få cert och caciab i Göteborg första veckan i Januari.Grattis.

Dagen efter vann Sofie med Westie World Glen Spey e Våran Posh Pricless så det var en riktikt trevlig helg för Kennel Posh. Se mer under resultat

 

 

Nyheter 2011

December

 

God Jul och Gott Nytt år önskar vi tillsammans med våra nya tillskott

Posh Powerpoint och Posh Picasa.

November

Vi måste bara gratulera Anneli och Smilla (Posh Peach) som blev BIM och fick sitt andra cert och caciab på SKK utställning i Växjö

Oktober

Nu har vi fått valpar det blev två hanvalpar och allt gick bra.

 

 

 

Vi väntar valpar v: 43. Mer information kommer

 

September

 

I mitten av september var vi i Sofiero .Det blev en intensiv helg med Shiba hundar på Lördagen och Westie på Söndagen . Men med fantastiska framgångar för oss och våra kollegier i Danmark och Sverige . Se under resultat.

 

Augusti

Vi har idag varit i TångaHed på utställning. se under resultat

 

Vi har också nu parat en av våra tikar se mer under valpkullar 

 

 

Ja ni ser rätt fam Persson har skaffat en ny hund . Hon heter Kita alias Novens Goshoga Wara och är av rasen Shiba. På bilden är hon 11 månader och vi har haft en fantastiskt tur att få äga denna underbara tik. Jag kommer framöver göra en egen liten blogg där hon kommer och berätta hur att det är att vara shiba hos alla westiesar

 

 

 

Ännu en helg för Raymond och Vito barn I Norge lyckades Vito dottern Taraduza Zambione ta två cert och  två BIR och i Sverige lyckades Raymondsonen Mellanmöllan Luciano Pavarotti få sitt första cert. Vi har också hört att en Stanley dotter från kennel Cairwest har vunnit cert . Så det är bara och lyfta på hatten.

Tidigare skrev jag att Raymond inte var tillgänglig till avel i Sverige vilket har satt igång spekulationer.

Raymond är en utmärkt avelshund och för vår kennel och många andra kennlar har han gjort ett fantastiskt jobb. Därför vill vi spara honom till vår egen kennel när han blir äldre. Raymond är bara fem år och vi hoppas att han får ett långt liv som kan förgylla vår kennel långt framöver.

 

Nu har vi uppdaterat år 2010 under historia.

 

Vi måste bara gratulera Vitos (A tes Souhaits du moulin de mac gregors ) döttrar Terrawestie Tintomare och Taraduza Zoega som har lyckats så bra på sommarutställningarna här i Sverige. Ingen av tikarna har fyllt två år. Grattis också till matte Christina och matte Hilde.

 

 

Juli

I mitten av Juli var vi i Tvåker på utställning .Vi fick en fin dag med bra resultat.

Posh Party kit första bilden fick sitt andra cert och Posh Peach fick exc och ck samt blev trea bästa tik.  

 

 

 

 

 

Semestertider är det nu och vad är inte bättre än att åka till Paris och både få titta på hundratals westie på world dog show samt uppleva denna fantastiska stad . Sagt och gjort vi packade väskorna och tog med oss delar av våra tvåbenta familjer. Vi fick tre underbara dagar och fick se massor av fina westie förutom vinnaren så fastnade vi för två fina juniorhanar. Vi hoppas få återkomma till denna vackra stad.

 

Juni

 

19 juni

 

Vi var på utställningen i Danmark i helgen och visade vår uppfödning Posh Playtime(e Hopecharm major luke u Posh Prive)

Loke som han kallas slutade som 3 bästa hanhund .Vi var riktigt nöjda och vilken härlig liten hund

Westie world glen spey e White-label Invergordon u Posh Pricless blev bästa junior och 2 bästa tik på utställningen i Danmark i helgen.

Hela 37 westie var anmälda.  

 Maj

Det har hänt lite den här månaden hos oss på hundfronten.

Nu till det bästa Raymond är hemma igen efter äventyret i England där han nu producerat nya fina förhopningsvis stjärnor till sin uppfödare Shauna Fryer kennel Hopecharm.  Från vinterfrisyr till sommar frissa blev det ganska snabbt.

Denna underbara hund är ännu bara fem år men har massor med lovande valpar både hos oss och hos andra uppfödare efter sig. Han kommer inte  vara  tillgänglig för avel i Sverige mer men har som sagt många trevliga döttrar och söner som står till tjänst.

 

                                                                                   

 

Nedan ser ni VÅR danskägde westie Posh Playtime tillsammans med hans lovande son White label pacific spirit (linjeavlad på Posh Electra Glide och Posh Super Glide). Vi skall åka in till Danmark i Juni och besöka dem.

Vi var på hundutställning i Hörby och Hässleholm i mitten av maj. Vilken helg!!!!

I Hässleholm blev Anne BIR ,BIG OCH BIS-3 med en skotte vid namnet Rasmus.

I Hörby blev Posh Party Kit BIM och fick cert på sin debut helg. Här kommer några bilder

 

 

April

Valparna börjar bli stora och endast en tikvalp har vi kvar .Är du intresserad så kontakta oss. Alla valparna är nu sålda

Vi har också fått reda på att westie world glen spey e (Posh Pricless) fortsätter sina bravader i Danmark. I Norge fick vi också höra att Mellanmöllans Kylie Mingue blev BIR och Nord ch e (Hopecharm major luke)

Januari

 

Vi har nya valpar de är nu drygt en vecka gamla .Det blev 2 tikar och en hane. 

 

Vi väntar nya valpar v :5 . Är ni intresserade så hör av er.

 

Våra valpar har blivit stora och vi väntar på den rätta ägaren till en underbar och lovande hanvalp som vi kallar

Nemo.Är du intresserad och bor inte för långt ifrån oss så hör av dig.

 

 

Nemo (Posh Paparazzi) 9veckor gammal

 

Nyheter 2010

 

 December

 

Vi har uppdaterat bilder på våra valpar mellan Posh Pecan och Hopecharm Carry oKey

 

November

 

20 November . Vi har fått valpar 2 hanvalpar blev det . Är du intresserad så kontakta oss . Se under valpkullar

 

Posh Pretty woman- Hulda 9 veckor 

 

Hopecharm Carry o key Maisie är dräktig . Vi väntar valpar v 47 se under valpkullar

 

Oktober

 

Vi vill gratulera Christina Ekh Kennel Taraduza för sina framgångar med "Vito" barnen Taraduza Zale 2 cert och Taraduza Zoega cert och Bis junior i Strängnäs.

Taraduza Zoega

 

Taraduza Zale

 .

 

 

 

Vi har fått bilder på Stanleys Posh Pecan valpar  från kennel Playing se under avelshundar 

 

September

26 September  Vi har parat en ny tik. Förhoppningsvis får vi valpar v :47

 

25 September  Vi har varit på utställning se under resultat

 

11 September   Vi har fått valpar  se under valpar

 

Augusti

15 augusti Vår tik Posh Pavane är dräktig Se under valpkullar

 

14 augusti

 

Grattis Kristin med Hi Wind Matisse till BIR i Ransäter med cert och caciab (Stolt fader är Chicko Posh Detroit Redwings)

 

Grattis Lena och Herta till BIS -3 valp i Karlstad. Stolt fader är Raymond (Hopecharm Major Luke)

Juli

25 Juli  Visst kan westiesar vara agilityhundar . Jolly och Kitty älskar detta se under aktiviteter

 

12 Juli

Har nu lagt in lite nya bilder som vi och andra uppfödare har tagit.  

 

6 Juli

Vi har nu parat en ny tik och förhoppningsvis får vi valpar i början av September .Se under valpkullar

 

3-4 Juli

Denna helg blev en riktig upplevelse och avkopplingshelg när vi tog flyget med våra hundar till Trondheim. Se mer under resultat

Juni

25-26 Juni

Nu har vi varit på Världsutställningen i Danmark .Så spännande att se så många fina westiesar. Se mer under resultat

 

15 Juni 

Våra valpar har nu åkt till sina nya familjer .Under valpkullar har vi tagit lite nya kort på de små.

 

 

Maj

 

30 maj 

Nya bilder på valparna som nu är sålda . se under valpar

Nu har Maisey (Hopecharm Carrie o Key) varit på sin första hundutställning. Se under resultat 

Vi har också lagt in bilder på henne .se under tikar

 

22maj               Nya bilder på valparna

 

16 Maj              Idag har vi uppdaterat hemsidan med Posh Pecan och Posh Pinje

                       under ny champion och tikar

 

12 Maj . Nya bilder på valparna se under valpkullar 

 

9 Maj . Idag var vi i TångaHed  .Vi hade en riktigt trevlig och lyckad dag. Posh Pecan fick cert och blev BIR samt champion. Han blev också uttagen blande de tio bästa terrierna.

Posh Pinje (Smilla) Stanleys syster debuterade med CK och 5 bästa tik.

Se mer under resultat   

 

1 Maj .  Grattis Sofie och Vivian

 

Talli

 

Det här är Talli (Westieworld Glen Spay) efter (Dk ch White-label Invergorden u Posh Pricless) uppf Vivian Lorberg ägare Sofie Tonder Danmark. Talli blev BIS VALP i Helsingör 1 maj på Danska terrierklubbens utställningen .GRATTIS

Talli är linjeavlad på Multi Posh Electra Glide och Multi ch Posh Super Glide.

 

Nya bilder på valparna .Se under valpkullar

 

April

Vi vill också berätta att Stanley (Posh Pecan )har blivit pappa för för första gången. Grattis Louise och hennes tik Mira till 6 tikar och en hane . Riktigt roligt

 

Nu har valparna kommit se under valpkullar

Valpar väntas i mitten av april med leverans i Juni . Se under valpkullar

 

Mars

 

I år valde vi att hoppa över Malmöutställningen men däremot var Johanna och Humlan med i Juniorhandling.se under resultat

   

Februari

Under slutet av februari var vi på valputställning i Hässleholm med Peppe och Smilla. se under resultat

Sista helgen var vi på Sydsvenska terrierklubbens årsmöte .Här deltog Stanley i Sydsvensk terriermästare . Se under resultat

 

 

Januari

 

I början av Januari besökte vi My Dog i Göteborg. Här deltog vi med hundarna Stanley och Jolly . se under resultat

Sista helgen i Januari var det utställning i Danmark (Danska kennelklubben) .Extra roligt var det när vi fick höra resultaten .BIR blev White-label Invergordon och BIM Mellanmöllan Kylie Mingue .Gemensamt för dessa hundar är att deras morfar är Multi ch Posh Super Glide samt har M Kylie Mingue vår Raymond som pappa Grattis Sofie och Annika.