KENNEL POSH

Resultat år 2019

December

Med dessa 5 hundar lyckades vi detta år få 22 cert 17 Bäst i Rasen 14 Bäst i motsatt samt ett 10 tal BIG OCH 4 BIS vinster

November 

Norska kennelklubbens utställning i Lilleström blev en trevlig helg. På Lördagen blev Sam Bim och fick cert nordic cert och blev norsk vinnare och hans mamma Daisy blev bt-2 även hom med cert..

På Söndagen blev Posh Precious Daisy BIR och hennes son Posh Purpose BIM.

Här kommer lite bilder

Domare Fank Kane England

På bilden Posh Purpose BIM Westicon In indeed BIR

 

Domare Phili Behan Irland

På bilden Posh Purpose BIM och Posh Preciuos BIR

Danska kennelklubbens utställning i Herning är en stor utställning och den sista på året. Här deltog vi med Posh Purpose (Sam) som lyckades från unghundsklass bli BIR och BIG-2 i superhård konkurrens .BIM  blev Posh Perfect .Båda fick cert och cacib.En bra avslutning på ett framgångsrikt Danmarksår där vi tillsammans med våra danska vänner även firade Daisy Posh Preciuos som blev Årets Racevinnare 2019

Oktober

Glada nyheter från Danmark där Sofie och Posh Pop up har lyckas  bli Bis valp och Bis-2 valp på två utställningar som Danska terrierklubben ordnat.

På denna tur i Rostock gick det fantastiskt bra .Med hade vi också oss våra män medan barnen fick passa övriga vovvar där hemma. Daisy  (Posh Precious) lykades bli BIR båda dagarna och Bis på lördagen samt BIG-2 på söndagen. Sam Posh Purrose blev BIM och fick cacib och tyskt cert. Detsamma fick Kelsy Posh Sephora.

Här kommer lite bilder från dagarna

Posh Purpose

Posh Precious

Posh Precious

Posh Sephora

September

22September Ballrup Int show och köpenhamnsvinnare

Här träffade vi många av våra goda vännerr och hade en fantastiskt trevlig dag .Posh Precious Daisy forsätter och överaska med att i hård konkurrens bli BIR samt på eftermiddagen även BIG-4. Vi är så glada för denna lila hund som bara vill så mycket . Roligt var också att hennes pappa Rieskants Glamrocker blev BIMoch kan nu titulera sig Internationell champion. Vi träffade  också Sofie som har en av våra sista valpar Posh Pop up (Paula) och hon blev Bästa Baby. Här kommer bilder från dagen.

  

14 September Eslöv

En liten tripp till Eslöv med Kelsy och Daisy .Dagen slutade med en fantastisk upplevelse Posh Sephora (Kelsy) blev i hård konkurrans Bäst i rasen och fick också sitt tredje cert och är nu Svensk Champion. Daisy blev Bim och Anne vissade även skotten Smilla till sitt andra cert och Bim . Här kommer några bilder från dagen.

Anne och Kelsy med domaren

Anne och skotten Smilla

14-15 augusti var det Bjuv och SveTek utställning .

På Söndagen blev Posh Precious Daisy  Bim och Posh Positive blev åter Bästa unghund och kronan på dagen blev hon BIS-unghund .Debuterade gjorde också Posh Peg (Hedda) som blev bästa valp och senare BIS-2 valp.

 

Posh Peg

Posh Positive

På Lördagen hade vi med oss Posh Precious (Daisy) Som fortsatte sin fantastiska svit med att bli Bäst i Rasen. Debuterade gjorde också Posh Positive Molly genom att bli Bästa unghund och bt-3 samt avslutade dagen med att bli BIS-unghund 2. Domare var Dodo Sandahl och Paul Wilkesson.

   

 

Den 31augusti och 1 september var vi på dubbelutställning på Gotland .Vi fick en fantastisk helg

På Söndagen den 1 September fortsatte våra framgångar Posh Perfect Lisa blev BIR med cert och Cacib Bim blev Posh Purpose även han med cert och cacib. Dagen fortsatte med att Lisa vann terriergruppen samt avslutade dagen med att bli BIS-2 bland 1300 deltagande hundar. Team Gotland firade med blixt och dunder denna Söndag kväll.

Posh Perfect Lisa BIS-2 med Anne och domaren Hans van de Berg.

Lisa Posh Perfect med Anne och domaren Tom Hehir

 

Lisa och Sam.

På Lördagen och Söndagen var även Kita Novens Goshaga Wara med i veteranklass .Hon blev även BIR med sin dotter Kelsy Posh Sephora på en andra plats där hon fick cert. På Söndagen var endast Kelsy Posh Sephora med .Hon blev BIR och fick både cert och cacib.

Kita när hon mår som bäst

Kelsy i Gotland

På Lördagen den 31 Aug blev Posh Purpose Sam Bäst i Rasen med cert(Hans sjunde) Bim blev han mamma Posh Precious Daisy som för dagen hade ätit upp sig lite(Då Kitty på hotellet kvällen innan hittat maten för hela helgen och mumsat på givitvis passade även Daisy på då ). På eftermiddagen blev även Sam Posh Pupose BIG-2.

 

    

Sam Posh Purpose

Augusti

Den 16 till 19 augusti var vi på Bornholm . Fyra utställningar han vi med och Posh Precious  Daisy var i högform och lyckades bli BIR på alla fyra utställningarna. Hon blev också BIS, BIS-3 och BIG -3 så vilken helg. Även hennes son Posh PurPose Sam lyckades väl med att bli bh 2 med reserv caciab dag 4. Med hade vi också Posh Pisa  Milly som blev bästa junior på båda 2 utställningarna hon var med på och kan nu titulera sig Dansk junior champion . Milly blev även BIS-4 Junior på fredagen mkt fint visad av Sofie Tönder och på sista utställningen blev hon bt-2 med dansk cert. Allt avslutades också på Söndagen med att kennel Posh blev BIS-2 Uppfödargrupp. Vilken Helg !!!!!  

 

  

Första helgen i augusti var vi i Danmark på Nordic show utställning .Debuterade gjorde Posh Piquet Max Ägare Jeanette Olden.Max lyckades med att bli Bästa hane med juniorcert,Cert och Nordic cert. Posh Pisa Milly var också med och fick juniorcert samt blev 2 bästa tik.

Här en bild på Posh Piquet Max 13 månader gammal.

 

 

Juli

 I mitten av Juli var vi i Tvåker med våra westiesar och shibor.På dessa dagar  blev vi BIR och BIM med Posh Precious Daisy samt fick cert med Posh Pisa Milly och vår väns shiba Aikoa.

Juni

Helgen i Borås blev fantastisk för kennel Posh .

På bilden Posh Precious och Posh Purpose. Med på utställningen var även Posh Party Kit som blevBästa veteran och Posh Pisa som blev Bästa Junior  och Cert. Vi blev också bästa uppfödargrupp.Domare Helge Kvivesen Norge.

Posh Sephora fick ck båda dagarna och även reserv-cert.

Maj

Nu i slutet av Maj var  Anne i med Sam Posh Purpose och Daisy Posh Precious i Tyskland på Internationell hundutställning och det gick super bra. Daisy  blev BIR och BIG och kan nu titulera sig Internationell champion. Hennes som Sam blev BIM och fick cert och caciab.  

Den 12 Maj var vi igen i Roskilde på Danska kennelklubbens utställning .Vi hade en fantastisk dag där Daisy blev Bäst i Rasen Crufts kvalicerad och slutade som grupptvå i terriergruppen. På utställningen var också Sam med som blev 2 bästa hane med cert och reserv caciab endast 17 månader gammal.   

Posh Preciuos

Den 10 maj var Anne i Roskilde med Posh Preciuos Daisy och Posh Purpose  Sam med strålande resultat . Daisy blev bästa tik och fick ett Nordic cert och Sam han blev 4 bästa hanhund med ck.

 Mars

Malmö Internationell hundutställning

En bra dag för vår kennel Posh Pisa (Milly) blev bästa Junior med exc och ck och Posh Purpose (Sam) fortsätter och imponera med att bli bästa Unghund få cert och bli 2  Bästa hanhund i hård konkurrens,

Posh Purpose och Anne

  

Posh Pisa

Februari

Hässleholm Valp,Junior och Veteran show i Februari. Riktigt bra gick det Posh Piquet (Max) nedesta bilden blev Bir valp och Posh Purpuse (Sam) blev Bästa Junior och Bis-3.