KENNEL POSH

År 2019-2021

År 2019

Detta år var ett år utöver det vanliga troligtvis de mest framgångsrika i närtid. Vi blev årets westie i Sverige och Danmark med vår lila tik Daisy( Multi ch Posh Precious). Förutom massor med Bir och Bim vann hon Bäst i gruppen placeringar och BIS på utställningar i Sverige,Danmark,Norge och Tyskland. I Augusti var Anne i Bornholm och där lyckades hon bli Bäst i Rasen 4 dagar i sträck i hård konkurrens fantastisk bedrift..  Under året debuterade även Sam (Posh Purpose ) som lyckades med fina vinster i både Danmark,Sverige,Norge och Tyskland .Han blev ofta Bim endast slagen av sin framgångsrika Mamma. Någon gång blev det Sam som vann i tex Visby och Herning där han blev Bäst i Rasen  och sedermera Big-2 båda dagarna. Fler hundar som vi ställde ut var vår nästa  stjärna Posh Perfect (Lisa) även hon väldigt ung men lyckades i Visby bli BIR, BIG och Best in show -2 på en stor SKK utställning .De firades ordentligt den dagen och kvällen.Lisa lyckades också få cert i Danmark och Tyskland under de få gånger hon var med. Ännu en annan tik som vi ställde ut var Posh Pisa (Milly). Även hon väldigt ung men hon fick cert i både Sverige och Danmark .Debuterade gjorde också den unga hanhunden Posh Piquet (Max) på en Nordic show i Danmark där han lyckades få cert och blev BIM.Förutom  alla framgångar med våra westie ställde vi ut Kelsy (Posh Sephora) som lyckades få tre cert och tre Bir under året och som nu blev svensk champion.

Även lite westievalpar blev det Lexy(Posh Pion)lyckades få 8 valpar i samma kull som har utvecklas väl Även detta  rekord för kennel Posh .Det blev ett år med 22 cert,17 Bäst i Rasen och 14 Bäst i Motsatt kön   samt en 10 tal Grupp och BIS placeringar.

 

År 2020

Vi han med och titta på westiesar på Crufts . Veckan efter var Corona ett faktum. Alla tillställningar blev inställda tills September . Under sommaren fick vi valpar både Shiba och westie så de sysselsatte oss.  

I September var vi i Hårlev Dansk terrierklubb utställning .Vi vill ju att Sam( Posh Purpose) och Lisa( Posh Perfect )skulle bli champion och ja de blev de med bravur . Första dagen blev Lisa Bäst i Rasen och BEST IN SHOW. Sam blev Bim och två Bäst in show Bim . Dag två blev Lisa åter Bir och Sam Bim .Två bästa tik med cert och Bästa junior blev Posh Pop up ägd av Sofie Tönder kennel White Label.

På eftermiddagen fortsatte framgångarna Lisa blev Bis fyra och Sam blev Bis Bim och tiken Posh Pop up blev Bis två junior.

Månaden efter blev det även en resa tillt tyskland.  Där blevSam och Lisa  Bir och Bim och Kelsy vår shiba blev bim och fick cacib .Tyvärr ordnades inte några guppfinaler

 

År 2021

Inga utställninga på hela våren . Däremot blev det valpar även denna sommar. I augusti öppnades utställningarna igen och då ville vi ju att Posh Piquet (Max )och Posh Pisa (Milly)skulle få cert och bli champion.

I Backamo  gick det superbra Milly( Posh Pisa )lyckades bli BIM och få cert så hon kan kalla sig nu Svensk och Dansk champion Max (Posh Piquet) fick också två cert och blev BIR den ena dagen . Några grupptävlingar blev det inte.Nu blev vi tända  och så åkte vi till Gotland .Där lyckades vi åter bli Bir och Bim två dagar. Med oss hade vi Posh Piquet (Max ) som blev Svensk och Dansk champion , Posh Purpose (Sam) som blev Bir och fick Nordic cert och blev Nordic champion samt en ny tik Posh Peluca som blev Bir en dag och Bim dagen därpå med två cert .Vilken debut!!!!.

I september var vi  Hårlev Danska terrierk utställning och fick en fantastisk dag .Posh Precious var åter i ringen och blev Bir och  Bis-4. Med oss hade vi också Posh Peluca som fick cert som junior och blev uttagen bland de 6 i BIS junior . Grand final var Kitty Posh Party kit om blev Bästa veteran och BIS veteran 13 år gammal. Nästa utställning var Birkaröd Danska terrierkluben här var Posh Purpose outstanding  med att bli BIR två dagar och BIS 2 dag ett och BIS 3 dag två Bim blev Posh Presious och cert första dagen fick Posh Peg. Debuterade gjorde också Posh Pride som valp och blev Bis -2..Nu var vi taggade så det blev utställningar i Herning  och Kolding senare på året . Här hade vi med oss Posh PurPose som fortsatte vinna BIR på fyra av de sex utställningarna i hård konkurrans. Posh Peg gick de också bra för och kan nu titulera sig Dansk Champion. Även  Posh Precious fick en ny titel Dv-.2021.

Och så till sist även att inte glöma Posh Pride som blev bästa valp var hon än deltog . Vad måne bliva med detta charmtroll, 

Sammanlagt på dessa fyra månader fick vi ihop 12 Bir  och 10 Bim 18 cert  och en ny Tysk Champion samt tre danska klubb champion och en Nordic Champion samt ett antal Big  och Bis placeringar. Vilket år det blev.