KENNEL POSH

År 2021 

December

Resultat 2021

På 4 månader (pga corona började säsongen sent) fick vi ett fantastiskt år med våra hundar även detta år .Intensivt men vinstrikt och magiskt. Tre nya champion 12 Bäst i Rasen 10 Bäst i motsatt 18 cert 3 cacib en ny Tysk champion tre vinnartitlar tre Danska klubbchampions och en Nordic champion samt ett antal Bis och Big placeringar.

 

November

I Kolding blev det kennelPosh sista utställning för året och ja vi lyckades hela vägen fram med Grand slam på Söndagen då Posh Purpose vann BIR och Posh Peg blev BIM och ny champion. Debuterade gjorde och Posh Proud Testla som lyckades bli 2 valp i hård konkurrens .

Posh PurPose och Posh Peg

Posh Peg Ny Dansk Champion

Posh Proud Testla 

I Herning i Danmark är det alltid utställning i November månad som drar många besökare och hundar . I år var där 14000 hundar och av dessa var30 st westie från 5 länder. De är lite exrtra att vinna här då konkurransen är knivskarp. Ofta får man nya titlar på dessa utställningar . I år had vi hela 4 westie med oss . På Söndagen var vi over the moon  då vi kunde summera vår vistelse och firade detta  ordentligt .

Sam Posh Purpose fortsätter sina segertåg med att bli BÄST i RASEN TVÅ AV DE TRE DAGARNA  och kan nu även titulera sig Nordic champion, Nord V .2021 och Dansk V -2021.I veckan fyllde han också 4 år.

Daisy Posh Precious fortsatte som vanligt att showa .Hon var inte med alla dagarna men lyckades på Söndagen bli BIM och få titlen Dansk vinnare 2021.

Hedda Posh Peg gjorde också bra ifrån sig och fick ck alla dagarna samt sista dagen lyckades hon bli bt-2 med både cert och cacib. Detta är hennes andra cert på bara några få utställningar i stenhård konkurrans.

Diva Posh Pride kennels underbara nya valp blev BIR båda dagarna och showar som hon inte visste något annat . De kommer bli kul att följa henne.

Här kommer lite bilder från helgen

Posh Purpose Bäst i Rasen

  Posh Purpose och Posh Precious  

Posh Peg Hedda

Posh Pride  Diva

Posh Purpose i Ringen med Anne

Oktober

 

Rostock 16 och 17 Oktober

Denna helg blev en resa med de två och fyrbenta till Rostock Internationella utställning .Med oss hem hade vi nåstan full pott Bir och Bim och tre cert och kronan på helgen lyckadens Daisy Posh Precious  att vinna Terriergruppen samt kan nu titulera sig Tysk champion .Denna lila stjärna som nu har hunnit fylla 7 år.

uBirkaröd 2 och 3 oktober

En helg åter i Danmark nu anordnade Danska terrierklubben utställning och vi fick en fantastisk helg . Här kommer några bilder.

Posh Purpose

 

 

Posh Purpose och Posh Precius

Posh Pride

Posh Peg

September

Ballrup Dansk kennelklubb KHV-21

Daisy fortsatte och vissa sig på bästa sätt och blev Köpenhamnsvinnare och BIM.Kitty fortsatte och showa och blev bästa veteran(Domaren fick tårar i ögonen när hon såg henne och publiken applåderade när Anne visade denna) denna speciella Dam. Posh Peluca  fortsatte också och imponera och blev bästa junior och fyra bästa tik med Reserv-cert..

Hårlev Chantelou Dansk terrierklubb var vi på i mitten av september och vilken dag kennel Posh fick.

Bis veteran  och trea bästa tik  för showande Kitty (Posh Party kit) 13 år gammal . BIR och BIS-4 för Daisy (Posh Preciuos) som showade som alltid efter två års frånvaro i utställningsringen.  Bästa junior och cert ( 2st ) och bästa tik fyra för Posh Peluca och  så blev vår uppfödarkollega i danmark Sofie BIR valp och BIS-4 Med sin hanvalp White label Hot Hamish som är efter vår uppfödning Posh Pop up. 

  

 

 

 

Bjuv Svtek hade vi med oss Posh Peluca (Eileen) som vann sin juniorklass med en konkurrens med 10 tikar och slutade sedan på att bli två bästa tik med reserv -cert och Bästa Junior.  

 

SSUK deltog Posh Shouri (Kito) i Veteranklass och lyckades bli bästa veteran och trea bästa hanhund. Hans valpar blev även de BIR- BIM valp så de låter lovande framöver .  

Augusti

 

 

På Söndagen var det också utställning och framgångarna fortsatte för oss . Nu fick Multich Posh Purpose (Sam ) vara med och klarade det med bravur att bli BIR OCH BIM blev återigen Posh Peluca som också fick sitt andra cert .Detta var en Nordic utställning så de fick även Nordic cert.

Nu är vi på en härliga semester på Gotland  och givetvis måste vi vara på hundutställning .Här ställde vi ut för Ras speciallisten Cindy Andersson som fastnade för vår juniortik Posh Peluca (Eileeen)så mycket att hon blev BIR 15 gammal  och inte nog med det Posh Piquet (Max) tog sitt tredje cert på 7 dagar och blev BIM. Han kan nu titulera sig Svensk och Dansk Champion. Vilken dag vi fick tillsammans med ägarna Karin Harsen och Jeanette Oden .Tyvärr var här inga sluttävlingar.

  

 Dag två i Backamo blev en höjdare.  Posh Piquet (Max) blev BIR och fick sitt andra cert och Caciab . Posh Pisa (Milly) blev BIM och fick Cacib.

Utställningen var ochså Crufts qual. Domare var Kalle Johansson Sverige. Tyvärr stannade vi inte till sluttävlingarna då det var en Måndag och arbetet väntar.

 

Så var vi på utställning igen i Backamo efter många månaders uppehåll pga Corona. Med oss hade vi Posh Pisa (Milly) och Posh Piquet (Max).

Båda fick en bra dag Milly blev BIM och fick cert och Nordic cert  och kan nu titulera sig Svensk och Dansk Champion. Max debuterade och fick cert och 2 bästa hane.  Domare var Svein Bjarne Helgesen Norge.