KENNEL POSH

Våra framgångar och lite annat år 2022 kommer vi skriva om här 

November

Här debuterade Tesla Posh Proud i Sverige Skk Växjö utställningen med att bli Bäst i Rasen och få både cert och cacib. Med oss hade vi också Daisy Posh Preciuos som blev BIS-3 Veteran samt CIB Veteran champion. Den första i Sverige.

Oktober

Nu har vi gjort något som inte hör till vardagen. Vi har varit på Gibraltar på hundutställning . Fantastiskt bra hundväder och väldigt många fina hundar och nya vänner både Svenska och Spanska träffade vi. 

De gick riktigt bra . Båda dagarna vann Posh Pride Diva med Linnea i kopplet följd av sin kompis Multi ch  Posh Presious Daisy  . Vi hade en fantastisk upplevelse som vi kommer att  minnas lång tid framöver.

  

September

Hårlev

Så dagen efter var det Danska terrrier klubbens utställning i Hårlev. Med oss hade vi Posh Precious (Daisy) och  Posh Proud (Tesla ). Vi lyckades bli bästa tik med Daisy och Tesla som bt-2 och cert .På efermiddagen blev även Daisy  BIS-bim 3.

Värt att nämna blev White label Jumping Jamie Bäst i Rasen endast 11 månader gammal . Jammie är efter Posh Pop up.

BIS -3 valp blev White -label Picked Picasso som är efter Ch Posh Piquet.    

White label Jumping Jamie  och Posh Precious

Posh Proud Tesla

White label Picked Picasso efter Posh Piquet

Ballrup

Här fick Daisy( Posh Precious )vissa att även som nybliven veteran kan man bli Bäst i rasen . Fantastiska Daisy älskar utställningar och på eftermiddagen blev hon även BIS -3 Veteran av alla raser  

Daisy

Daisy som bis-3 veteran

Andra helgen i september var vi på utställning i Bjuv och Falsterbo med fantastiska resultat och bra väder . Vi hade två riktigt bra dagar. Här kommer lite bilder och lite kommentarer från utställningarna.

 

 

Lisa Posh Perfect blev åter Bir dagen efter i Falsterbo.

På andra plats med cert Posh Pocahontas (Tess )fint visad av matte Ingrid och tre och debut Posh Prada( Molly) med reserv cert  sin extra matte Karolina  som visade henne så bra. Vi är stolta uppfödare till dessa fina tikar.

Haiko Kita bror var också med och lyckades i hård konkurrens bli bästa hane ,få cert och bli champion 12 år gammal Vilken härlig dag att vinna  i .Hela 30 shiber på plats .Grattis Magnus och Lotta.

 

Lisa Posh Perfect blev BIR och BIS 4 i Bjuv

 

 

Anne visade också skotten Pippi som blev Bis unghund 

Neilike Dancer blev Bir Junior och bt-4 samt uttagen bland de sex bästa juniorerna. Dancer är efter vå Posh Purpose.

Augusti

 

Bornholm i högsommarväder .Här lyckades vi bli BIR med CH Posh Piquet som även fick caciab . BIM blev vår nya juniorpärla  Posh Pride som även fick cert.

Posh Piquet (Max) i action

Juli

 

Helgen 16-17 juli var det dags igen. Denna gång var det Westiealliansens utställning i Eskilstuna som var på gång .Det var 77 st westie anmälda och ett mycket välarrangerat arrangemang. Vi hade två härliga och minnesvärda dagar. Domare var Angus Gordon England som har under åren dömt och visat många vinstrika westie i England.

Vi hade med oss Posh Pride (Diva ) som showade hela vägen och blev BIS-Junior och Bästa tik -4. Tack Emma Olden så visade henne så fint i Bästa tikklass inte lätt då matte (Anne) visar hunden sidan om .  Och vem var det jo givitvis Lisa (Posh Perfect) Divas mamma som lyckades bli Bästa tik . Denna fantastiska tik tröttnar aldrig på showa och väldig omtyckt av oss som ett väldigt gott exempel för vår ras. 

Lisa Posh Perfect

Bir och Bim Lisa Posh Perfect 

 

 Bir och Bis junior Posh Pride (Diva ) med sin norske vän 

 

 

Helgen 9-10 Juli var vi i Haarlev mend våra juniorer Posh Pride (Diva) och Posh Proud(Tesla).Det gick fantastiskt bra. Diva fortsätter showa och lyckades bli bästa junior, BIS-3 Junior ,BIM samt danskt junior cert och danskt cert samt avslutade som BIS BIM. Vilken fantastisk dag vi fick! Förutom det blev White-label Jamie e Posh Pop Up BIR valp och BIS 2 VALP. Debuterade gjorde också Tesla Posh Proud som blev 2 bästa junior med juniorcert och ck. En helg att minnas.  

Nu har vi varit på BHP med tre westiesar av vår uppfödning. Det gick superbra . På bilderna Posh Pride (Diva) Posh Peluca (Eileen) och Posh Parsley (Barneby). Nu har vi fem uppfödda westie som genomgått BHP och väntar på ett fint diplom för vår kennel från SKK. 

 

 

Juni

 

Sandefjord i Norge har de varit utställning i den 17j uni 18 juni och 19 juni .Den gången var det Anne och Jeanette som åkte med sina män. Det fick en fantastisk weekend med fantastiska resultat. Utställningen var både Fredag ,Lördag och Söndag.

 

 

Dag tre blev även den riktigt bra . Max (Posh Piquet ) lyckades åter blir Bir och fick Cacib. Lisa Posh Perfect blev två bästa tik och vår nya lilla stjärna Diva fick idag vara med i juniorklass och klarade det med bravur och slutade fyra bästa tik med Norskt cert och Bästa Junior.

 

 

 

Sandefjord Nordic Vinnare samt Norsk vinnare 2022. Här hade vi med Posh Piquet (Max) som kom långt genom att bli BIR och BIG-2 i mycket hård konkurrens.Max kan nu titulera sig Svensk.Dansk och Norsk Champion och Norsk Vinnare -2022. Även Max mamma Posh Preciuos var med och lyckades bli två bästa tik.

Sandefjord Internationell utställning S o Dk  Champion Posh Perfect (Lisa)blev BIM .Så nu kan hon kalla sig CIB och No,Sv,Dk Champion.Denna fantastiska Lisa. 

ping 

Ännu en vinst  för Sofie med White Label Jumping Janet På Danska kennelklubbens utställning i juni blev hon BIS-2 bland alla valpar.

Janet är efter vår uppfödning Posh Pop up.

 

Maj

I helgen var vi Hörby på Svtek utställning med oss hade vi Posh Pocahontas ägare Ingrid Lindqvist som i hård konkurrens blev 2 bästa tik med Reserv cert.

Här en bild på Tessa .Tyvärr regnade hela dagen så de blev inte riktigt någon bra bild 

 

 

På utställningen var även Nelike Dancer med som är efter Sam Posh Purpose .Hon blev bästa valp .Här har vi en fin bild på henne.

Första Maj firade vi i Backamo . Med oss hade vi Posh Pecula och Posh Pride . De gick riktigt bra . Posh Peluca blev BIM och fick cert ,caciab och blev crufts kval .. Bästa Junior blev Posh Pride som där debuterade. Hon blev också crufs kval och trea bästa tik med ck.Denna fina kritik fick Aileen .Tack Cindy Andersson domare idag.

Aileen Posh Peluca nybliven Svensk och Dansk Champion

Diva Posh Pride  som Bästa Junior och trea bästa tik

April  

Valborg firade vi med utställning i Tånga Hed . Här hade vi Posh Pecula och Posh Pride med oss som blev två och trea bästa tik med ck och fina kritiker

 

 

Så var det dags för Malmö Internationella utställning .Vi hade anmält här Posh Perfect (Lisa) som Lyckades mycket väl och blev Bäst i Rasen och 2 I Terriergruppen . 

Glad blev vi också för detta fina Resultat Haiko blev BIR och senare på eftermiddagen BIS-2 veteran i superhård konkurrens  vår Kita är Haikos bror.