KENNEL POSH

År 2012

December

Kita kan numera titulera sig Svensk och Dansk champion köpenhamnsvinnare-2012 Novens Goshaga Wara. Kita har precis fyllt två år och har haft otroligt fina framgångar under året.

September

Sofieroutställning är alltid i mitten av september så även i år. Vi hade med oss våra år2012 års championer Posh Papaya och Posh Party kit. Riktigt bra gick det med Posh Papaya som BIM och Posh Party Kit som 2 bästa tik.

 

 TOBY m Anne i Sofiero

Augusti

Ny champion Posh Papaya "Toby"

Toby är syster med Posh Peach och Pepino och lillebror till Posh Pecan blev idag champion i Tångahed Proffsigt visad och trimmad av Anneli Söderlund Stort tack Anneli och kristina . Toby är endast utställd fyra gånger och har även två BIR. VILKEN KARRIÄR

Posh Papaya "Toby"

I mitten av augusti blev det en tur till Ronneby och SKK utställning där.

Vi hade en väldig lyckad helg där Posh Papaya fick sitt andra cert och blev BIR samt blev Lisa Multi ch Posh Unique snart 12 år BIS-2 veteran bland 40 tals raser.

Även "Kita"Novens Goshaga Wara urfälld för dagen men vann ändock sitt åttonde cert och blev två bästa tik. 

 

Foto Anneli Söderlund

BIR Posh Papaya

Foto Annelie Söderlund

Multi ch Posh Unique snart 12år BIS-2 VETERAN i Ronneby

 

Vi har också fått veta att Posh Playtime (Luka) fick cert i Danmark och blev bh-3 denna helgen.

 

Juli

 

I  Tvååker blev det Storslam på debuten. Posh Papaya "Toby blev BIR och fick både cert och cacib .Toby är kullsyskon med Such Posh Peach och lillebror till Multi ch Posh Pecan. 

 

Även Kita fortsatte sitt segertåg med cert  och bt-3 båda dagarna i hård konkurrans.

Bra gick det också för Juniortiken Gattegatt Glenlossie som blev Bästa tik två båda dagarna med reservcert . Hennes pappa heter Posh Pecan!!!! Grattis Anneli

 

 

Vi vill också nämna att trea bästa tik på Fredagen blev Ängalyckan Kiss me kate som är efter Posh Pistage. Grattis Mia och Linda( kennel Whiteboard) som hade trimmat henne så fint.

 

 

 

 

Juni

 

Ballrup i Danmark tillbringade vi denna helg i .Det var utställning både Lördag och Söndag. De gick väldigt bra med 2 cert och ett Res cert . Över detta blev Kita BIR och Kh-v 12 på Söndagen . Här kommer ett par bilder.

 

Novens Goshaga Wara (Kita)

Posh Playtime (Luke)

 

 

Maj

Idag blev Kita BIM och fick sitt andra cert bland 27 Shibor i Hässleholm 

 

MARS

 

Vår senaste Champion Posh Party Kit (Kitty) 

 

I mitten av mars var vi på den nya Malmö Mässan och blev både BIR och BIM.

Det var fantastiskt roligt att än en gång lyckats med denna bedriften .Sådant händer inte så ofta. BIR blev Posh Party Kit som dagen till ära blev Svensk champion BIM blev Posh Playtime som vi har sålt till Birgitte Winter i Danmark. 

Vad jag också noterade vara att tre av de fyra första hanhundarna hade en Posh Pappa eller Posh Mamma.De är vi stolta över. Grattis till alla.

 

JANUARI

 

Här har ni Anneli  och Posh Peach som på My dog dag ett lyckades bli BIR blev svensk champion. Posh Peach är lilasysteer till Posh Pecan och är efter Vår Hopecharm Major Luke under Posh Electra Glide .Grattis

Westie world Glen Spey blev BIR och fick cert på My dog dag 2 .Grattis Sofie och Viviann.

Tally har fortsatt överraska oss och är nu SE och Dk champion. Tally är efter vår uppfödning Posh Priclesss och linjeavlad på våra Multi champion Posh Eleckta Glide och Posh Super Glide som vi tävlade så framgångsrikt med för ett antal år sedan.