KENNEL POSH

Kennelinspektion

Senaste besöksdatum Juli 2021

Några valpkullar per år alla avtal i pärmar ordning och reda utan anmärkning. Gått Hunduppföddarutbildnig och diverse andra utbildningar och kurser. Hundarna är i utmärkt skick lever fritt som familjehundar i bostaden och har tillgång till inhängnad tomt. Rent och Snyggt. Tillsynen ordnad .Mycket bra hundhållning . Innehavaren väl insatt skk regelverk. Bra kontakter med valpköpare och anordnar kennelträffar.

Olle Davidsson  

Senaste besöksdatum Mars 2019

Hundarna i utmärkt skick.Lever med uppfödarna i bostaden.Rent och snyggt,trevliga hundar.Liggplatser till alla mkt bra hundhållning.Tillsyn ordnad.Avtalen i pärmar utan anmärkning.Innehavarna har genomgått hunduppfödarutbildningen och är insatt i grundreglerna,avtal och djurskyddslagen.Tillträde till inhängnad tomt .Bra kontakt med valpköparna ordnar valp-kennelträffar.

Olle Davidsson

Kennelkonsulent

 

Senaste besöksdatum Juni 2016

 

Hundarna i mycket bra skick. Lever med familjen fritt i bostaden och har tillgång till inhängnad tomt.Kollat avtal som är utan anmärkning tillsynen ordnad. Uppfödarna är insatta i grundregler,avtal och djurskydd.

Bra kontakt med sina valpköpare. Aktiv i rasklubb och med sina hundar

Olle Davidsson

Kennelkonsulent

Senaste besöksdatum 16 April 2012

Vi är diplomerad uppfödare . Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens hunduppfödarutbildning.

Utdrag från Protokollet:

 

Kennel går flera dagliga promenader med sina hundar och har inhängnad tomt.

Det är en mycket trevlig seriös kennel där det för dagen finns sex välmående ,trevliga och sociala hundar. Mycket kunniga uppfödare som verkligen månar om rasen/hundhållningen.

Gott igenom grundregler,avtal,djurskydd. En kennel som man blir mycket glad av att kika in hos.

Vid protokollet

Joakim  Cederhall

Kennelkonsulent